Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Sunday, May 23, 2010

Kena serang... Pulakk...

Wah wah wah... Banyaknya IP 'attemp' nak jem kan website TVSelangor ni. Besar sangat ke pengaruh TVS sampai macam tu sekali. Hrrmm..

Dalam pukul 4:15 ptg tadi, website dah mula down, ingat biasa je, jadi up kan balik. Tapi berulang-ulang pulak down nya. Pertama attack, dapat kesan dari Arkansas, USA. Lepas tu Korea pulak, last2 berulang-ulang kali datang dari 6 IP berbeza.

Ntah lah apa la faedahnya dia datang serang. Apapun pengalaman ni aku alami lagi sejak kali terakhir kena serang macam ketika era PRU-12 di TVPAS dulu lagi. Down habis.

Esok aku tunggu lagi apa yang akan jadi. Hrmmm...


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments: